حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Monday, 9 September , 2024 ساعت ×
معضل بیکاری رشته های دانشگاهی
31 فروردین 1401 - 7:37
شناسه : 824

بازارکار رشته های دانشگاهی چگونه است؟ برخی از رشته های دانشگاهی هستند که همواره با مشکل کار و پیدا کردن کار رو برو هستند. و شاید هدف از تشکیل این رشته ها در دانشگاه ها کمک رسانی و بهبود قسمتی از اقتصاد و سیستم کاری کشور بود که به سرانجام نرسیده و همه ساله دانشجویان […]

ارسال توسط : نویسنده : رضا سرخی
پ
پ

بازارکار رشته های دانشگاهی چگونه است؟

برخی از رشته های دانشگاهی هستند که همواره با مشکل کار و پیدا کردن کار رو برو هستند. و شاید هدف از تشکیل این رشته ها در دانشگاه ها کمک رسانی و بهبود قسمتی از اقتصاد و سیستم کاری کشور بود که به سرانجام نرسیده و همه ساله دانشجویان بسیاری که در این رشته ها مشغول به تحصیل می شوند. با ندانم کاری بسیاری از مسئولان عمر خود را هدر می دهند و در آینده در رشته های غیر مرتبط با تخصص خود مشغول به کار می شوند. ما در این مقاله بازار کار رشته های مختلف را به صورت مختصر برای شما آورده ایم

تا شما در آینده و در انتخاب رشته دچار مشکل نشوید. و انتخاب درستی را انجام داده باشید.

بیشتر بخوانید:

بررسی بهترین دانشگاه های مهندسی جهان

بازارکار رشته های دانشگاهی

برخی از رشته های دانشگاهی هستند که انگار جایگاهی در بین جامعه ندارند و صرفا به خاطر وجود در دانشگاه های دیگر و یا کشور های دیگر که به عنوان رشته دانشگاهی پذیرفته شده است نیز در ایران تاسیس شده و دانشجویان بسیاری در سراسر ایران این رشته ها را انتخاب می کنند.

برای جلوگیری از این مشکل بیایید بررسی کنیم تا اطلاعات مفیدی در مورد معضل بیکاری رشته های دانشگاهی بدست بیاوریم. در پایین رشته هایی را برای شما معرفی می کنیم که در آینده و در حال حاضر بازار کار خوبی خواهند داشت. و رشته هایی که شامل موارد زیر نیستند حتما دچار مشکل بیکاری خواهند بود.

  1. رشته های تجربی : بازارکار رشته های دانشگاهی پزشکی و تجربی دارای بازار کار خوبی در سراسر جهان دارند چرا که با افزایش جمعیت نیاز به امکانات پزشکی بیشتر احساس می شود و در قبال افزایش امکانات پزشکی نیاز به رشته های پزشکی و پیرا پزشکی پیش از گذشته وجود خواهد داشت.
  2. رشته های علوم کامپیوتر : بسیاری از قسمت های رشد و فناوری در دنیا معطوف به استارت آپ ها شده است. و در این بین استارت آپ ها همواره نیازمند تیم های تخصصی برنامه نویسی و شبکه و کامپیوتر هستند.
  3. رشته های عمران و معماری : با گسترش شهر نشینی و ماشین آلات پیشرفته نیاز به یک مهندس برای طراحی هر چه زیباتر فضا های منزل ، محیط کار ، و ایجاد فضاسازی مرتبط با محیط شهری بیشتر احساس می شود. لذا رشته های مربوط به عمران و معماری بازار کار نسبتا مناسبی دارند.
  4. رشته های مکانیک و برق : این رشته ها نیز همانند بسیاری از رشته های دیگر به دلیل لازم بودن در صنعت و رشد صنعت و پیشرفت یک کشور باید در عرصه اقتصادی و صنعت باشند و تقریبا بازار کار خوبی دارند.
  5. رشته های مدیریتی و بازاریابی : بازارکار رشته های دانشگاهی مانند مدیرت های مالی ، بازرگانی، به دلیل گسترش سیستم بانکداری و پولی ، ارتباطات بین المللی ، فروش و صادرات و مبادله با کشور های همسایه نیازمند مدیران و بازاریابان خبره هستیم .
  6. وکلا و رشته حقوق : بازارکار رشته های دانشگاهی، رشته انسانی با پیشرفت و گسترش اختلافات میان افراد یک جامعه میتواند نوید خوبی برای بازار کار وکلا باشد.

بیکاری برخی رشته های دانشگاهی

در ادامه بررسی بیکاری رشته های دانشگاهی ، به این نتیجه می رسیم که رشته هایی که هیچ اسمی از آنها در بالا نشد می تواند در آینده و در بازار کار اشباع شده و یا با معضل بیکاری مواجه باشند. البته رشته هایی مانند بازیگری و موسیقی و موارد اینچنین که بیشتر به استعداد افراد نیاز مند است پرداخته نشده است.

ثبت دیدگاه

  1. blank

    ای بابا همه جا بیکاری زیاد شده درس و دانشگاه که بدتر بیکار تحویل جامعه میده

    پاسخ
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.