نگران هزینه کلاس کنکور سال بعدتون نباشید!
با به پایان رسیدن فصل انتخاب رشته، با دو گروه دانشآموز روبهرو خواهیم بود. به عنوان یک مشاور که چند سالی است افتخار همراهی با دانشآموزان را دارم، برای گروه اول که به هر نحوی انتخاب رشته کردهاند و در رشته و دانشگاهی پذیرفته شدهاند، خوشحالم! اما برای گروه دوم که انتخاب رشته نکردهاند و عذری را برای قبول نشدن در رشته و دانشگاه دلخواهشان نپذیرفتهاند، خوشحالترم!
اگر شما هم جزء گروه دوم هستید و دچار گمراهی شدهاید، با ما همراه باشید تا راه خود را پیدا کنید و مصممتر از قبل به مسیر خود ادامه دهید.
حالا باید از کجا شروع کنید؟
بریم سر اصل مطلب! ما یک تصمیمی گرفتیم و حالا باید تا به نتیجه رسیدن آن، تمام تلاشمان را به کار بگیریم. در این راستا قصد داریم تا در رابطه با 6 گام مهم تا رسیدن به موفقیت و کسب نتیجهی خوب در کنکور بعدی، صحبت کنیم.
گام اول: پیدا کردن پاسخی برای سوال «چه شد که قبول نشدم؟»
اول از همه بهتر است کمی با خود رو راست باشیم و از خود بپرسیم «چه شد که قبول نشدم؟» شاید پرسشهای زیر بتوانند در این راستا به شما کمک کنند:
- آیا در برنامهریزی درسی دچار مشکل بودم؟
- آیا به منابع مناسبی دسترسی نداشتم؟
- یا زمان کافی برای مطالعهی عمیق درسها در نظر نگرفته بودم؟
- آیا خسته شدم و در میان راه، مطالعه را کنار گذاشتم؟
- آیا اتفاق خاصی باعث شد که نتوانم به طور صحیح بر خواندن دروس تمرکز کنم؟
- آیا دچار مشکل مالی بودم و نتوانستم در کلاسهای مختلف شرکت کنم؟
- آیا به دلیل خریداری کتابهای متعدد، گیج شدم و نمیدانستم باید کدام را مرور کنم؟
- آیا از نظر روانی از همکلاسیها تاثیر پذیرفتم و کسب نتیجهی خوب به نظرم دور از انتظار بود؟
- آیا در تست زنی مشکل داشتم و تکنیکهای مختلف آن را نیاموخته بودم؟
- آیا توانایی رقابت با دیگران را در خود نمیدیدم و به کسب نتایج نامطلوب هم راضی بودم؟
پیدا کردن پاسخی برای سوال «چرا قبول نشدم؟» موجب میشود که شما بدانید چه نقاط ضعفی دارید؟ همین «شناخت از خود» موجب میشود که در مقایسه با دانشآموزانی که امسال با کنکور روبهرو میشوند، 10 بر 1 پیروز میدان باشید. علاوه بر این، دیگر نگران امتحان نهایی نیز نخواهید بود و میتوانید زمان پیش رو را به طور کامل برای کنکور و البته ارتقاء معدل تلاش کنید.
گام دوم: پیدا کردن پاسخی برای سوال «چه شد که نفر آخر نشدم؟»
در مرحلهی دوم نیز بهتر است نکات قوت خود را روی کاغذ یادداشت کنید. احتمالاً شما ویژگیهایی داشتهاید که موجب شده نفر آخر کنکور نشوید! اینها همان مواردی هستند که باید روی تقویت آنها کار کنید.
گام سوم: برنامهریزی به شیوهی صحیح و البته کاربردی!
برنامهریزی در رسیدن به هر هدفی، اهمیت دارد اما آنطور که به نظر میرسد کار دشواری نیست! توصیهی ما این است که کمی ذهن خود را از کلیشه خارج کنید و به عنوان یک دانشآموزان کوشا که قصد دستیابی به اهدافش را دارد، برنامه ریزی نمایید! مطمئن باشید برنامهای که توسط بهترین مشاور ارائه شود ولی به آن عمل نشود، مفت نمیارزد!
برنامهی شما باید جامع، ساده و منعطف باشد و به یاد داشته باشید که متعهد بودن به آن، کلید موفقیت شما خواهد بود.
گام چهارم: حذف منابع درسی ناکارآمد و جایگزینی منابع معتبر
دیگر وقت آن رسیده است که دورتان را کمی خلوت کنید! با توجه به محدودیت زمانی که دارید بهترین کار این است که از منابع درسی معتبر بهره ببرید. دقت کنید که منابع درسی فقط به کتابها محدود نمیشوند. ویدیوهای آموزشی میتوانند در یادگیری بسیار موثر باشند.
اگر پول شرکت در کلاس یا خرید پکیج را ندارید، نگران نباشید. مدرسه مجازی آی نو ویدیوهای آموزشی کلیهی دروس را به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده است. البته رایگان بودن دلیلی بر بی کیفیت بودن این ویدیوها نیست چرا که اساتید مدرسه مجازی آی نو از برجستهترین اساتید کشور هستند و به عنوان مثال دانشآموزی که در رشته تجربی درس میخواند حتماً آوازهی استاد نشتایی عزیز را شنیده است.
از جمله مزایای دیگر ویدیوهای آموزشی مدرسه مجازی آی نو این است که هیچ محدودیت زمانی یا مکانی برای مشاهدهی آنها در نظر گرفته نشده و شما دانشآموزان عزیز میتوانید صفر تا صد مطالب درسی به همراه نکات کنکوری را بیاموزید و مرور کنید.
گام پنجم: طرحریزی برنامهای برای مرور پیوسته و جمعبندی
مرور مطالب برای یک کنکوری از نان شب واجبتر است. هر چقدر بیشتر نکات مهم هر مبحث را مرور کنید، مطالب بهتر در ذهنتان تثبیت خواهند شد.
گام ششم: تقویت مهارت تستزنی
هر چه بیشتر تست بزنید، بهتر است!
به طور خلاصه، اصلاً به دلتان نگرانی راه ندهید! اگر امسال نتیجهای را که میخواستید، نگرفتید هنوز برای دستیابی به اهدافتان زمان کافی دارید. فقط کافیست به منابع باکیفیت رایگان دسترسی داشته باشید و مطابق یک برنامهی حرفهای پیش بروید.
ثبت دیدگاه