حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 19 April , 2024 ساعت ×
آشنایی با کسب و کار تجارت الکترونیکی
19 دی 1400 - 16:17
شناسه : 575
آشنایی با کسب و کار تجارت الکترونیکی

آشنایی با کسب و کار تجارت الکترونیکی در دنیای امروزی که اینترنت بسیار گسترده شده است و مشاغل زیادی به اینترنت وابسته هستند و یا از اینترنت برای پیشبرد اهداف خود استفاده می کنند. در این بین مفهوم جدیدی به وجود آمد که کسب و کار تجارت الکترونیکی نام گرفته است و پیشروهای این کسب […]

ارسال توسط : نویسنده : رضا سرخی
پ
پ

آشنایی با کسب و کار تجارت الکترونیکی

در دنیای امروزی که اینترنت بسیار گسترده شده است و مشاغل زیادی به اینترنت وابسته هستند و یا از اینترنت برای پیشبرد اهداف خود استفاده می کنند. در این بین مفهوم جدیدی به وجود آمد که کسب و کار تجارت الکترونیکی نام گرفته است و پیشروهای این کسب و کار توانسته اند در آمد های هنگفتی را از این کسب و کار داشته باشند. با مقاله آشنایی با کسب و کار تجارت الکترونیکی  کنکور آنلاین همراه باشید.

مفهوم تجارت الکترونیکی

به فرآیند هایی که از طریق یک ارتباط جهانی برای مثال : اینترنت، و یا هر ارتباط راه دور که منجر به ارایه محصولات و یا خدمات می شود که در نهایت سبب رد و بدل شدن پول بین ارایه دهنده و گیرنده خدمات و یا محصول شده است را کسب و کار تجارت  الکترونیکی می گویند.

نکته بسیار مهم :  توجه داشته باشید کسب و کار الکترونیکی با تجارت الکترونیکی متفاوت است و با همدیگر فرق دارند.

فرق بین کسب و کار الکترونیکی و تجارت الکترونیکی

در کل به مجموعه فعالیت های تحت شبکه که اصطلاحا اینترنت نام دارد و استفاده از اینترنت که باعث سهولت در کارها و وظیفه های کارمندان و مشتریان می شود ولی موجب تبادل پول نمی شود ، کسب و کار الکترونیکی می گویند. ولی تجارت الکترونیکی شامل فعالیت هایی می شود که اتفاقا در بستر شبکه و اینترنت صورت می گیرد که در آخر سبب تبادل پول می شود را کسب و کار تجارت الکترونیکی می گویند.

برای مثال :

کسب و کار الکترونیکی استفاده و بهره بردن از امکانات و فناوری های جدید و ارتباطات راه دور در جهت آسان تر کردن کار ها و برقراری ارتباط بین بخش های مختلف یک سازمان که در نتیجه باعث می شود تصمیمات بهتری برای سازمان اتخاذ شود ، کالا و یا خدمات به صورت بهینه عرضه شود.

ولی تجارت الکترونیک ، زیر مجموعه ای از کسب و کار الکترونیک است که تنها شامل قسمت تجارت که مربوط به ارایه دهنده کالا و خدمات و دریافت کننده که سبب می شود تبادل پول انجام شود. که در این صورت شما یک کسب و کار تجارت الکترونیکی راه اندازی کرده اید.

مزایای کسب و کار تجارت الکترونیکی برای صاحبان کسب و کار

  • افزایش فروش محصولات و خدمات
  • منجر به کاهش قیمت محصول
  • انجام تراکنش و خرید فوری
  • داشتن امکان مقایسه با دیگر محصولات مشابه به صورت سریع و راحت

و اما معایب کسب و کار تجارت الکترونیکی

  • نیاز حتمی به دسترسی سیستم و اینترنت
  • احتمال خرابی سیستم و یا اشکالات جزیی
  • مشکلات و هزینه برای به روز بودن و استفاده از نرم افزارها و تکنولوژی های بروز

بهترین روش کسب و کار تجارت الکترونیکی در ایران

با مطالعه مقاله فوق دریافتید که کسب و کار الکترونیکی با تجارت الکترونیکی متفاوت بوده و مفهوم متمایزی از هم دارند. خوب اما ما که در ایران زندگی میکنیم بهترین راه برای ورود به بازار اکترونیکی و تجارت الکترونیکی چیست ؟

در جواب  به این سوال باید گفت که هر کسی می تواند یک تجارت الکترونیکی راه اندازی بکند. برای مثال راحت ترین روش برای راه اندازی تجارت الکترونیکی ،  ساخت یک وب سایت فروشگاهی که دارای تعدادی محصولات و درگاه پرداخت است که مشتریان شما با محصولات شما آشنا شده و به صورت الکترونیکی از شما خرید کرده و شما محصولات خریداری شده را به صورت پستی برای آنها ارسال خواهید کرد.

اما برای موفقیت در کسب و کار تجارت الکترونیکی باید به موارد زیر را رعایت بکنید و در نظر داشته باشید:

  • آشنایی با بازاریابی اینترنتی و مجازی
  • ارایه محصولات و یا خدمات شاخص که سریع تر بتوانید دیده شوید
  • در نظر گرفتن بودجه برای تبلیغات
  • فعالیت های مستمر در راستای جذب مشتریان ثابت

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.