حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Monday, 29 April , 2024 ساعت ×
انتخاب رشته نرم افزاری و آنلاین چقدر قابل اعتماد است؟
30 تیر 1402 - 6:44
شناسه : 1786

انتخاب رشته نرم افزاری و آنلاین چقدر قابل اعتماد است؟ بعد از برگزاری کنکور سراسری، دغدغه اصلی خانواده ها برای انتخاب رشته کنکور می باشد. از این رو قبل از اعلام نتایج داوطلبان و اعضای خانواده آنها سعی دارند تا حدود رتبه قبولی را به دست آورند. از این رو انتخاب رشته نرم افزاری و […]

ارسال توسط :
پ
پ

انتخاب رشته نرم افزاری و آنلاین چقدر قابل اعتماد است؟

بعد از برگزاری کنکور سراسری، دغدغه اصلی خانواده ها برای انتخاب رشته کنکور می باشد. از این رو قبل از اعلام نتایج داوطلبان و اعضای خانواده آنها سعی دارند تا حدود رتبه قبولی را به دست آورند. از این رو انتخاب رشته نرم افزاری و آنلاین بسیار پرطرفدار می باشد. در این مقاله سعی داریم تا اطلاعات کامل در مورد انتخاب رشته نرم افزاری و آنلاین را در اختیار شما قرار دهیم و از همه مهم تر معایب و مزیت های این سبک از انتخاب رشته را با شما در میان بگذاریم.

همچنین بهترین نرم افزار انتخاب رشته آنلاین در دانشگاه سراسری و آزاد را معرفی خواهیم کرد و سپس نکات مهم برای استفاده از این نرم افزار های کامپیوتری را به شما آموزش می دهیم. بنابراین اگر می خواهید که قبل از شروع انتخاب رشته، از انتخاب رشته نرم افزاری و آنلاین در زمینه تخمین رتبه و آگاهی از نحوه انتخاب رشته، استفاده نمایید؛ مطالعه این مقاله می تواند برای شما بسیار مفید باشد.

انتخاب رشته کنکور یک فرآیند پیچیده است که نیازمند بررسی عمیق موارد مختلف از جمله علاقه‌مندی‌ها، توانمندی‌ها، مهارت‌ها، موقعیت‌های شغلی آینده و تحولات بازار کار مرتبط با رشته‌ها است. برای انتخاب رشته بهتر است از راهنمایی‌های مشاوره تحصیلی، کارشناسان آموزشی و اطلاعات منابع معتبر استفاده کنید.

1.1111 - انتخاب رشته نرم افزاری و آنلاین چقدر قابل اعتماد است؟

انتخاب رشته آنلاین

درست است که استفاده از اپلیکیشین و نرم افزار نمی تواند اطاعات معتبر و دقیقی در زمینه انتخاب رشته در اختیار شما قرار دهد. اما استفاده از انتخاب رشته آنلاین قبل از شروع انتخاب رشته اصلی و تکمیل فرم انتخاب رشته سازمان سنجش، می تواند آگاهی خوبی در زمینه اینکه در کدام رشته ها و دانشگاه ها و شهر ها امکان قبولی دارید؛ در اختیار شما قرار دهد. انتخاب رشته آنلاین در اصل استفاده از یک نرم افزار انتخاب رشته می باشد که حدود رتبه قبولی خود را و همچنین درصد هایی که در کنکور کسب می کنید را در اختیار آن قرار می دهید و سپس رشته ها و دانشگاه ها و شهر هایی که امکان قبولی دارید را به شما نمایش می دهد.

در اصل این سبک از انتخاب رشته آنلاین کنکور سراسری و آزاد، صرفا جهت اگاهی از حدود قبولی شما می باشد. اما سبک دیگری از انتخاب رشته آنلاین دانشگاه سراسری و انتخاب رشته آنلاین دانشگاه آزاد را داریم که برای داوطلبان شهرستان می باشد که می توانند به صورت تلفنی جلسات مشاوره با مشاور متخصص انتخاب رشته داشته باشند و فرم انتخاب رشته کنکور خود را کامل کنند.

در اصل قبل از اقدام برای انتخاب رشته آنلاین باید مشخص کنید که کدام سبک از انتخاب رشته آنلاین دانشگاه سراسری و انتخاب رشته آنلاین دانشگاه آزاد را مد نظر دارید. آیا صرفا می خواهید که تخمین قبولی داشته باشید و یا به صورت غیر حضوری یک مشاور متخصص انتخاب رشته برای شما انتخاب رشته انجام دهد.

2.22222 - انتخاب رشته نرم افزاری و آنلاین چقدر قابل اعتماد است؟

بهترین نرم افزار انتخاب رشته

حال که با انواع انتخاب رشته نرم افزاری و آنلاین، آشنا شدید؛ لازم است که در ابتدا بهترین نرم افزار انتخاب رشته را به شما معرفی کنیم و در انتهای این مطلب نیز بهترین مرکز انتخاب رشته آنلاین در کشور را به شما معرفی نماییم. همانطور که قبلا توضیح دادیم؛ نرم افزار هایی وجود دارد که با وارد کردن اطلاعات از قبیل نام و نام خانوادگی، سهمیه، رتبه در سهمیه، درصد های کنکور و رشته ها و شهر های و دوره های مورد نظر، یک انتخاب رشته نرم افزاری به شما می دهد که در کدام رشته ها و شهر ها شانس قبولی بالاتری خواهید داشت. از این رو موسسات مختلفی نرم افزار انتخاب رشته را ارائه داده اند مانند هیوا، گزینه 2، قلم چی و … اما از آنجایی که نرم افزار ها و اپلیکیشین ها دارای خطا می باشند اطلاعات برخی از آنها متاسفانه به روز شده نیست؛ بهترین نرم افزار انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد مربوط به موسسه گزینه 2 می باشد که می تواند اطلاعات دقیق تر و به روز تری را در اختیار شما قرار دهد.

نرم افزار انتخاب رشته سایت قلم چی در ابتدا باید رتبه کشوری و سهمیه و جنسیت و شهر محل سکونت خود را انتخاب نمایید و سپس رشته ها و شهرها و دوره های مورد نظر خود را نیز مشخص نمایید و سپس به شما لیستی از رشته های و دانشگاه ها و دوره هایی که شانس قبولی خواهید داشت را نشان می دهد اما متاسفانه اصلا دقیق نیست و معمولا انتخاب های خوشبینانه را در نظر می گیرند.

نرم افزار انتخاب رشته هیوا هم در سایت قابل مشاهده است و هم می توانید بر روی گوشی موبایل خود آن را نصب نمایید. اما آنچه که در سایت واقع شده است؛ در ابتدا رتبه در سهمیه شما را مد نظر دارد و سپس رشته ها و شهر ها و دوره های مورد نظر خود را انتخاب می کنید که حدود رتبه قبولی به شما نشان می دهد. این سبک از انتخاب رشته نرم افزاری و آنلاین نیز مورد تایید نیست واطلاعات آن کامل نیست.

اما نرم افزار انتخاب رشته آنلاین گزینه 2 به روز تر و با اطلاعات دقیق تر می باشد. بنابراین اگر مد نظر دارید که قبل از انتخاب رشته، کمی با حدود رشته ها و دانشگاه هایی که شانس قبولی دارید؛ آشنا شوید می توانید از این نرم افزار استفاده نمایید.

پیشنهاد میکنیم مقاله مربوط به نرم افزار انتخاب رشته را حتما بخوانید: باورهای اشتباه درباره نرم افزار انتخاب رشته

نکات استفاده از انتخاب رشته آنلاین

حال که بهترین نرم افزار انتخاب رشته را شناختید؛ در زمان استفاده از این اپلیکیشن ها باید نکاتی را مد نظر داشته باشید و اصولی را رعایت نمایید. نکات استفاده از انتخاب رشته آنلاین عبارتست از:

1-حتما حدود رتبه خود را چه به صورت کشوری و چه به صورت رتبه در سهمیه دقیق وارد نمایید.

2-سهمیه خود را با دقت انتخاب نمایید.

3-از انتخاب همه رشته ها خودداری نمایید و صرفا رشته هایی که مد نظر دارید را علامت بزنید.

4-از انتخاب همه شهر ها دوری کنید و سپس شهرهایی که امکان اسکان دارید و یا خوابگاه دارند و از مسیر رفت و امد انها مطمئن هستید را انتخاب نمایید.

5-علی رغم آنکه نیازی به انتخاب همه رشته ها و شهر ها نیست اما حتما همه دوره های دانشگاهی را انتخاب نمایید.

6-به هیچ عنوان به نتایج انتخاب رشته نرم افزاری توجه نکنید و صرفا برای آگاهی بیشتر از آن استفاده نمایید.

7-از نتیجه انتخاب رشته نرم افزاری و آنلاین برای انتخاب رشته اصلی استفاده نکنید و لازم است تا اولویت بندی های شما توسط متخصص انتخاب رشته چیدمان شود.

اگر نکات گفته شده در زمینه استفاده از نرم افزار انتخاب رشته را رعایت نمایید؛ دچار مشکل در زمان انتخاب رشته نخواهید شد و این نرم افزار ها می تواند اطلاعات خوبی در اختیار شما قرار دهد.

3.33 - انتخاب رشته نرم افزاری و آنلاین چقدر قابل اعتماد است؟

مزایا و معایب انتخاب رشته نرم افزاری

همانطور که گفته شد استفاده از نرم افزار های آنلاین انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد، دارای معایب و مزایایی هستند که قبل از استفاده بهتر است با آنها آشنا شوید. در ابتدا بهتر است مزایای نرم افزار انتخاب رشته آنلاین را با شما در میان بگذاریم و سپس به سراغ معایب آن برویم.

مزایای انتخاب رشته نرم افزاری سراسری و آزاد

1-آگاهی از حدود قبولی در رشته ها و شهر های گوناگون

2-دسترسی سریع به اطلاعات قبولی سال های گذشته

معایب انتخاب رشته نرم افزاری

همانطوری که مشاهده کردید؛ مزایای نرم افزار انتخاب رشته زیاد نیست اما معایب آن نیز عبارتند از :

1-اطلاعات آن قدیمی و مربوط به سال های گذشته است

2-به نرم افزار های برنامه نویسی شده نمی توان اعتماد کرد

3-به هیچ عنوان نباید آن را مبنای انتخاب رشته قرار داد

4-امکان بی دقتی بالایی دارد.

اما در کل استفاده از این اپلیکیشن ها ضرری به داوطلبان کنکور سراسری نمی رساند و می تواند کمی آنها را آگاه کند و گاها امیدوار به نتیجه کنکور.

4.4444 - انتخاب رشته نرم افزاری و آنلاین چقدر قابل اعتماد است؟

انتخاب رشته آنلاین

حال نوبت به شناخت کامل از انتخاب رشته آنلاین می رسد. در ابتدای این مطلب توضیح دادیم که انتخاب رشته نرم افزاری و آنلاین دارای دو جنبه می باشد. جنبه اول آن به صورت کامل و دقیق توضیح داده شد. اما جنبه دوم ان برای آن از دسته از داوطلبانی است که امکان مراجعه حضوری به مراکز انتخاب رشته را ندارد و یا در سایر شهر ها ساکن هستند و مد نظر دارند که از بهترین مشاوران شهر تهران استفاده نمایند که به صورت آنلاین و با استفاده از مشاوره تلفنی یا تماس تصویری می توانند، جلسه مشاوره انتخاب رشته داشته باشند.که در این جلسات تمامی اولویت بندی انتخاب رشته آنها در دانشگاه سراسری و آزاد نوشته می شود و برای آنها ارسال می شود. این سبک از انتخاب رشته می تواند در سایت سازمان سنجش و یا دانشگاه آزاد وارد شود وبهترین نتیجه قبولی را برای شما در بر بگیرد.

بهترین مرکز انتخاب رشته آنلاین

حال اگر مد نظر دارید که با بهترین و تخصصی ترین مرکز انتخاب رشته آنلاین در کشور آشنا شوید؛ توصیه ما انتخاب رشته دکتر پرتوی است که دارای 15 سال سابقه تخصصی در زمینه انتخاب رشته می باشند و همچنین مولف سه جلد کتاب تخصصی انتخاب رشته هستند.

انتخاب رشته دکتر پرتوی به صورت کامل از 0 تا 100 توسط دکتر پرتوی انجام می شود. یعنی صرفا یک نظارت پایانی بر انتخاب رشته ندارند. بلکه 0 تا 100 انتخاب رشته توسط دکتر پرتوی صورت می گیرد. که برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های 02122141820 و 02122142018 و همچنین شماره 09207278684 تماس حاصل نمایید و اطلاعات کامل تر و دقیق تری را به دست آورید.

5.5555 - انتخاب رشته نرم افزاری و آنلاین چقدر قابل اعتماد است؟

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.