بررسی مراحل نگهداری و تعمیر فنس
نگهداری و تعمیر فنس امروز جهت ایجاد امنیت و حفاظت از فنس و توریهای حصاری استفاده میکنند، چون نسبت به حصارهای سنتی مزیتهای زیادی دارد، از جمله اینکه هزینه تاسیس و احداث آنها ارزانتر است و به آسانی میتوان این فنسها را نصب کرد. اما در این خصوص موضوع دیگری نیز وجود دارد و آن هم نحوه نگهداری درست از فنسها میباشد. ممکن است پس از مدتی این فنسها دچار آسیب شوند، بنابراین نیاز به تعمیر خواهند داشت، پس لازم است که شما با نحوه نگهداری و تعمیر آنها آشنایی کافی داشته باشید. اما چگونه میتوان از فنسها به طرز درستی نگهداری کرده و در صورت آسیب دیدن آنها را تعمیر کرد؟ شما برای این کار چه راه حلهایی را پیشنهاد میکنید؟ در این مقاله به بررسی چگونگی نگه داری و تعمیر فنس می پردازیم.
بررسی مراحل نگهداری و تعمیر فنس
فنس کشی و حصارکشی موجب ایجاد امنیت بیش تر و زیباسازی و شخصیسازی میشود که جلوه خاص و منحصر به فردی را به زمین یا منزل مورد نظر شما میبخشد. بهترین روش جهت زیباسازی با ایجاد فنس نیز استفاده کردن از صفحات اسکلت و تخته میباشد. جنس تختهها نیز از پلی اتیلن، چوب یا آلومینیوم است که البته تنوع رنگی بسیار خوبی دارند و حتی میتوانید به دلخواه خود رنگ آنها را تغییر دهید.
گاهی مواقع ناپایداری در شرایط آب و هوایی و مواردی مانند وجود آب و رطوبت موجب خرابی و آسیب به فنسها و حصارهای توری میشود به ویژه در برخی از فصول سال که میزان بارندگیها زیاد است، به این ترتیب احتمال فرسایش خاک افزایش پیدا میکند که در پی آن ستونهای فنس نیز شل خواهند شد، علاوه بر آن که احتمال خوردگی و زنگ زدگی نیز در چنین شرایطی وجود دارد با وجودی که فنسهای گالوانیزه به صورت ضد زنگ هستند و از ایجاد فرسودگی و خوردگی در فنسها پیشگیری میکنند، اما به هر حال در صورت وجود شرایط بالا احتمال آسیب دیدگی به آنها وجود دارد، پس لازم است که شما با نحوه نگه داری درست و تعمیر فنس ها آشنایی داشته باشید:
نگهداری از فنس ها
اگر نکات مهم که در خصوص نگهداری فنس ها لازم است بدانید و آنها را رعایت کنید، قطعاً عمر فنسها افزایش پیدا کرده و دیرتر از حالت معمول خودشان دچار فرسودگی میشوند. برای این کار باید چند نکته و مراحل زیر را در نظر بگیرید:
شستشوی مناسب
اولین مورد در خصوص نگهداری درست فنسها شستشوی مناسب آنها میباشد. این موضوع مهم است که روی فنس های نصب شده هیچ گونه میخ یا پیچهای شل شدهای نباشد، چون در این حالت احتمال آسیب دیدگی آن افزایش پیدا میکند. شما با شستشوی به موقع و دقیق فنسها هر گونه آلودگی، پوسیدگی، زنگ زدگی و غیره را از روی آن پاک میکنید و به این ترتیب عمر مفید آن افزایش مییابد.
روغن کاری به موقع
مورد بعدی جهت نگهداری کردن فنسها روغن کاری به موقع و درست آنها میباشد، یعنی اگر شما به صورت مرتب فنس ها را روغن کاری کنید، علاوه بر آنکه از پوسیدگی و زنگ زدگی فنس پیشگیری میشود، باز و بسته کردن آن نیز آسان خواهد بود و در نهایت عمر آن افزایش مییابد. پیشنهاد میشود حداقل به صورت ماهانه روغن کاری فنس را انجام دهید.
رنگ کاری فنس ها
روش دیگر جهت مراقبت بیشتر از فنسها وجود دارد آن هم رنگ کاری میباشد. شاید در ابتدا تصور کنید این کار برای شما هزینه بر خواهد بود، اما کاملاً برعکس است، یعنی شما یک بار فنس را رنگ میکنید، اما در عوض تا مدتها فنس شما قابل استفاده خواهد بود و عمر مفید آن بالاتر میرود. به این ترتیب رنگکاری فنس صرفه اقتصادی دارد. البته بهتر است که برای رنگ کردن آنها از افراد ماهر کمک بگیرید، چون باید رنگ کردن به طرز درستی انجام شود، قسمتهای اضافی و هر گونه مانعی از روی فنس حذف شده و پس از تمیز شدن فنسها آنها را رنگ کنید.
مراحل تعمیر فنس ها
به هر حال گاهی ممکن است با رعایت کردن کلیه مراحل بالا شما باز هم شاهد زنگ زدگی یا خرابی در قسمتهای مختلف فنس باشید که به این ترتیب این محصول نیاز به تعمیر خواهد داشت. تعمیر کردن فنس راه حل خودش را دارد، یعنی ابتدا باید قسمتهای آسیب دیده آن را بررسی کنید و تمامی قسمتهای آسیب دیده را پس از مشخص کردن برای یک کاغذ یادداشت کنید تا بعدا به آسانی این قسمتها را از روی فنس پیدا کنید. لازم است که حتماً این قسمتها اندازهگیری شوند و علاوه بر اندازهگیری آنها ضخامت فنسهای ریلی نیز به درستی اندازهگیری شود تا در هنگام خرید دچار سردرگمی نشوید.
در مرحله بعدی پس از جدا کردن ریلهای فنس آسیب دیده ابتدا باید قسمت های سیمی آن را به قسمت ریل متصل شده است، ببرید. پس از این کار ریل فنس های جدید را بر روی ریل فنس های قدیمی قرار دهید. در اینجا لازم است که همان قسمتی که بریدن را شروع کردهاید را به درستی اندازهگیری کنید. حال ریل های جدید را کنار بگذارید و قسمت هایی که آسیب دیده است را با یک اره آهنی تا ۲۴ اینچ ببرید. در نهایت نیز باید میله های آسیب دیده را با میله های سالم تعویض کنید. گاهی ممکن است که این شیوه تعمیر کردن جوابگو نباشد، یعنی آسیب وارده به حدی زیاد است که فنس حتماً باید تعویض شود که در چنین مواقعی نیز فنس را به طور کامل از محل مورد نظر خود جدا کرده و فنس جدیدی جایگزین می شود.
نتیجه گیری
در این مقاله به بررسی مراحل نگهداری و تعمیر فنس پرداختیم. می دانیم که فنس جهت ایجاد امنیت و حفاظت بیش تر استفاده می شود، اما به هر حال تحت شرایط آب و هوایی و تغییرات اقلیمی احتمال آسیب دیدن به این محصول پس از مدتی وجود دارد، پس لازم است که ما اطلاعات کامل در خصوص نگهداری درست و تعمیر به موقع فنس داشته باشیم. نکاتی که ذکر شد در واقع به شما کمک می کند تا از فنس مورد نظر به مدت طولانی تر استفاده کنید. در سایت با دیگر مراحل نگه داری و تعمیر فنس بیش تر آشنا شوید.
ثبت دیدگاه